BEES Delivery

BEES Delivery is de drankenhandelaar die u ontzorgt. Met 7 vestigingen zijn we altijd dichtbij. We maken bestellen héél eenvoudig en leveren snel, tot aan uw kelder. Onze naam is misschien nieuw, maar we hebben jarenlange ervaring. We zijn niet voor niets de grootste drankenhandelaar van België.

Bees symbool

Bees bestelwagen

Ons geheim

Ons geheim schuilt in eenvoud. In gemotiveerd en enthousiast doen waar we goed in zijn: dranken leveren. Wij zorgen ervoor dat u eenvoudig online kunt bestellen en zich verder geen zorgen hoeft te maken over de rest.

Toegevoegde waarde

1
1

Onestopshop voor dranken.

BEES Delivery weet dat u liefst alles in één keer bestelt. Wij hebben alles in huis. Voor een fantastische ervaring voor uw gasten.

5
2

Enthousiast.

BEES Delivery helpt. Ons enthousiaste en gemotiveerde Customer Service Center staat voor u klaar en helpt u graag. Elke keer opnieuw.

2
3

Gemak dient de mens.

Drank bestellen mag niet ingewikkeld zijn. U hebt wel genoeg andere dingen aan uw hoofd. BEES Delivery maakt het u zo gemakkelijk mogelijk.

6
4

Persoonlijke aandacht.

We bieden u het gemak van online bestellen. Maar hebt u een vraag of wilt u advies? Dan zijn we er voor u. Wij zorgen er persoonlijk voor dat u de juiste antwoorden en goede oplossingen krijgt.

3
5

Daadkracht.

Gas geven. U houdt ervan en wij ook. We wachten niet tot morgen als het ook vandaag kan. BEES Delivery weet dat u een snelle service verwacht.

7
6

Inspiratie voor meerwaarde.

We kennen de markt. Dat is ook wat u van ons verwacht. Die kennis zetten we graag voor u in. Met inspiratie en advies over hoe u meer uit onze producten haalt.

4
7

Duurzaam.

We zijn zuinig op de planeet die we samen delen. Daarom zetten we e-trucks in voor leveringen zonder CO2-uitstoot en werken we energieneutraal.

Ons team van enthousiaste professionals staat graag voor u klaar.

Snelle levering

BEES Delivery staat voor u klaar. Wij zijn de drankhandelaar die zuinig is op de planeet die we samen delen. Daarom gebruiken we e-trucks voor onze leveringen. Zonder CO2-uitstoot en energieneutaal.

Neem contact op

Bees bestelwagen